top of page
The Paper Magician

Charlie N. Holmberg

Ceony Twill dostudovala školu pro magicky nadané a má se spojit s jedním materiálem, který bude jejím celoživotním posláním. Je naštvaná, že jí byl přidělen zrovna papír, dokud ale nepozná svého mistra, Emeryho Thana.

fawkes.jpg
Fawkes

Nadine Brandes

Guy Fawkes se 5. listopadu 1605 pokusil spáchat atentát na britského krále Jakuba I. Toto je příběh jeho syna, který se musí bez pomoci otce a navíc se zátěží v podobě podivné morové nákazy naučit používat magii a přijít na to, která cesta je ta správná.

Magic Banquet

A. E. Marling

Vítejte na Půlnočním banketu. Toto speciální pozvání smí přijmout pouze šest lidí zároveň. Budou celý večer hodovat, ochutnávat vybrané lahůdky, které nikde jinde nedostanou. Domů se jich však vrátí jen pět.

The Pale Dreamer

Samantha Shannon

Jak Paige Mahoney ke jménu Bledý snílek přišla, popisuje tato novela k sérii Kostičas. Seznamuje fanoušky s prvním úkolem, který jako šestnáctiletá dívka u Sedmi ciferníků dostala. A byl natolik zásadní, že jí vynesl důležitou pozici v gangu.

clean.jpg
Clean

Juno Dawson

Lexi Volkov má na první pohled všechno, co si dospívající dívka může přát: bohatého otce, přísun k neomezeným radovánkám, starostlivého bratra, společenského přítele. Jak se ale stalo, že málem zemřela na předávkování a skončila v luxusní léčebně?

Comming soon
bottom of page