top of page
Brisingr

Christopher Paolini

Martin Stránský

 

Eragon dospívá. Jeho rozhodnutí jsou čím dál vážnější a závažnější pro osudy mnoha dalších lidí. Ve třetím díle můžeme sledovat nejen jeho kroky, ale též počínání Eragonova bratrance Rorana, který přivedl lid Carvahalu mezi Vardeny, a také vardenské panovnice Nasuady.

 

Poločas rozpadu

František Kotleta

Borek Kapitančik

 

Druhý díl trilogie Františka Kotlety zamířil ze stránek knihy i do audioknižní distribuce, opět provázený brilantním vypravěčem Borkem Kapitančikem. Co se v postapokalyptickém světě chystá tentokrát?

 

Pistolník – Temná věž #1

Stephen King

Libor Terš

Úvodní část sedmidílné ságy Stephena Kinga seznamuje s Pistolníkem Rolandem a jeho honbou za mužem v černém.

Spad

František Kotleta

Borek Kapitančik

 

Je po jaderné válce. Jeden z jejích hrdinů – plukovník David Michálek – přežívá v sutinách Prahy jako majitel oblíbeného baru. Popíjí s obchodníky či otrokáři a s bojem už nemá nic společného. Až do chvíle, kdy se v hospodě objeví někdejší spolubojovník se vzkazem, aby se postaral o dceru jejich bývalého generála.

 

Frankenstein

Mary W. Shelley

Robert Mikluš, Petr Pochop, Jan Zadražil

 

Klasický příběh o Viktoru Frankensteinovi, který oživil uměle vytvořeného člověka, přivádí modernímu posluchači vydavatelství Needles Audiobooks.

Mysleli jste si, že Frankenstein je jméno monstra? Nikoli, pokud ovšem vědec hrající si se zákony přírody není monstrem.

 

Audioknihy na této stránce jsem dostala od Audiotéky, které tímto děkuji a doufám v úspěšnou a prospěšnou spolupráci.

bottom of page